Horloge reparatie

"....It's not about "having" time.....

           .....It's about making time."

Horloge reparatie

Bij Wood-you is het ook mogelijk uw horloge te laten repareren of een onderhoudsbeurt te geven. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote reparaties. Bijvoorbeeld het laten plaatsen van een nieuwe batterij of voor een hele revisie van uw horloge. Dit geldt voor horloges van alle merken. 

Bij reparaties waarbij het achterdeksel open moet worden gemaakt zal indien mogelijk uw horloge en horlogeband ultrasonisch worden gereinigd. 

Bij een onderhoudsbeurt wordt het uurwerk geheel schoongemaakt. Dit houdt in dat het uurwerk uit elkaar wordt gehaald (ook bij Quartz uurwerken mogelijk), in drie speciale reinigingsbaden wordt schoongemaakt en vervolgens radertje voor radertje weer in elkaar wordt gezet. Uiteraard inclusief controle op slijtage. Het uurwerk wordt daarnaast voorzien van de juiste speciale oliën en vetten, indien mogelijk afgeregeld en een paar dagen gecontroleerd. 

Het is ook mogelijk uw band en kast weer zo goed als nieuw te laten maken. De krassen die ontstaan bij het dragen van uw horloge kunnen wij door middel van mat of glanzend polijsten weer verwijderen. 

Prijzen

Prijzen voor een horlogereparatie zullen geschieden via een prijsopgave. De reden hiervoor is dat er veel verschillende soorten uurwerken zijn en onderdelen mogelijk niet meer leverbaar zijn en/of zeer in prijs fluctueren. Het is ook mogelijk dat de reparatie meer arbeid vergt door de hogere mate van slijtage aan het uurwerk. Het is om die reden niet mogelijk om een inschatting van de kosten te maken zonder het horloge gezien te hebben. 

Heeft u vragen over het geheel of deels laten schoonmaken van uw horloge, over band reparaties, nieuwe glazen en drukkers, kronen en stiften, originele onderdelen of juist alternatieven? Wij doen er alles aan om uw horloge weer draagbaar te maken!