Sieraden

"...wearing a strong piece of jewelry... 

      ...Makes me feel like I have extra armor..."

Onze producten

De collectie bestaat uit sieraden gemaakt van edelmetaal (zilver en goud) in combinatie met verschillende soorten hout.

Basic wood

Een 1e gehalte zilveren ring met hout naar keuze. De ringen zijn aan de binnenzijde  voorzien van zilver. De ring is daardoor steviger en het draagcomfort is ook fijner. Het hout is bewerkt met een speciale olie, zodat de ring ook goed tegen water bestand is.

Interesse?
+ meer
Interesse?

Taper ring

Een ring met verschillende keuzes van hout taps toelopend. De modellen zijn aan de binnenzijde geheel voorzien van zilver. De ring is daardoor steviger en het hout is meer beschermd. Dit model is breed aan de bovenzijde en smal aan de onderzijde, dit geeft een beter draagcomfort als men niet gewend is om brede ringen te dragen. De ring is behandeld met een olie/wax zodat hij goed beschermd is tegen water. Op de illustratie is de ring zichtbaar met pokhout erin verwerkt. U kunt zelf kiezen uit andere houtsoorten hier op deze website ziet u welke er allemaal mogelijk zijn.

Interesse?
+ meer
Interesse?

Basic-wood-two

De Basic-wood-two is een ring met twee ringen hout naar keuze. De ring is aan de binnenzijde voorzien van geheel zilver. Dit zorgt voor meer stevigheid en het hout is daardoor beter ingesloten. Het hout is bewerkt met een olie/wax, zodat de ring goed bestand is tegen water. Op de illustratie ziet u de ring met pokhout en padouk

Interesse?
+ meer
Interesse?

Half full

Een hanger van edelmetaal (op de afbeelding zilver) met aan de onderzijde een stuk hout. De hanger is exclusief collier of spang. Wilt u toch graag deze hanger met collier of spang, Wood-you heeft mooie bijpassende voor u in de collectie, vraag er gerust naar.

Interesse?
+ meer
Interesse?

Wood-you married

Wood-you marry me.  Zijn twee zilveren (op afbeelding andere edelmetalen ook mogelijk) relatie/trouwringen in combinatie met het door u gekozen houtsoort (zie houtsoorten). De damesring word voorzien van een 0.02 VSI diamant en bij het herenmodel ziet u een vlak edelmetaal zonder steen. De ringen zijn voorzien van een special wax-olie zodat de ringen goed bestand zijn tegen water en andere invloeden. Deze relatie/trouwringen zijn ook apart te verkrijgen, neem gerust contact op met Wood-you voor eventuele vragen.

Interesse?
+ meer
Interesse?

Manchetknopen

Op de afbeelding zijn zilveren manchetknopen te zien met twee kleuren bamboe. Andere houtsoorten zijn natuurlijk ook mogelijk, deze kunt u zien verder op de pagina. Liever een eigen stuk hout erin verwerken? Neem dan contact op met Wood-you en kijken we samen wat er mogelijk is.

Interesse?
+ meer
Interesse?

Wood-you Xs

Een smalle ring (2mm) met 2 zirkonia (meerprijs diamant mogelijk). Op de illustratie is de ring te zien in het zilver met ebbenhout. Andere houtsoorten zijn uiteraard ook mogelijk, kijk hiervoor verder op de website.  

Interesse?
+ meer
Interesse?

Questionmark

Een omgekeerd vraagteken met in de bolling een stukje hout naar keuze. Verder zijn er twee zirkonia's (meerpijs diamant mogelijk) in geplaatst voor de prachtige sparkle. De hanger is exclusief collier of spang. Wilt u toch graag een collier of spang neem dan contact op met Wood-you.  

Interesse?
+ meer
Interesse?

Square

Een vierkante hanger met op de illustratie voorzien van zebrano hout, andere houtsoorten zijn uiteraard mogelijk. Zie voor de keuze verder op de website. Deze stoere hanger is zonder collier. U kunt een collier of een stoere rubberen koord ook bestellen bij Wood-you, neem hiervoor even contact met ons op.

Interesse?
+ meer
Interesse?

Droplet

Mooie zilveren oorbellen met op de illustratie voorzien van purperhart hout. Deze hangende oorbellen kunnen ook als oorknop (dus met een stifje eraan en pouchette) worden vervaardigd. Er is een bijpassende hanger bij leverbaar, zie hiervoor verder op de site.

Interesse?
+ meer
Interesse?

Wood-you you be inspired?

Horloge reparatie

Van batterij tot totale revisie van het uurwerk, ook daarvoor kunt u terecht bij Wood-you.

Meer weten